Бризоль дайындау

Screenshot_8.jpg

Бризоль – жасалынуы жеңіл, сәнді әрі тойымды тамақ.

Құрамы: 

фарш

жұмыртқа

майонез

тұз

бұрыш

аскөк

Дайындалуы:

Адам санына қарай жұмыртқа қолданыңыз. Жұмыртқаны аздап тұз бен аскөк қосып араластырыңыз да, майға қуырып алыңыз. Бір жұмыртқа қуырылып тұрғанда екіншісін дайындаңыз. Осылай кісі санына қарай жұмыртқа қуырып аласыз. Фаршқа майонез, қара бұрыш, тұз қосып араластырыңыз. Әрбір жұмыртқаның ішіне осы ет қоспасынан қойып, ораңыз. Майланған ыдысқа қойыңыз. (Егер фарш артылып қалса, аздап нан жұмсағын қосып, суреттегідей майда майда котлет жасауыңызға болады). Барлық жұмыртқаларды орап болған соң, үстіне майонез жағып, үккіштен өткізілген ірімшік сеуіп қойыңыз. Енді осыны 200С ыстық духовкада үсті қызарғанға дейін пісіріңіз. Гарнирға күріш жасасаңыз болады.

АСТАРЫҢЫЗ ДӘМДІ БОЛСЫН!!!

Мүмкін сізді қызықтыратын тақырыптар:

  • Еріншек варениктер рецепті
  • Пита қосылған Таяу Шығыс салаты
  • Апельсин балмұздағы
  • Лотаринг көмеші
  • Баку пахлавасы
  • Ақпарат

    • Oinet.kz ақпарат агенттігін есепке қою туралы № 16379-ИА куәлігі 06.03.2017 жылы Байланыс, ақпараттандыру және бұқаралық ақпарат құралдары саласындағы мемлекеттік бақылау комитетінен берілді.

    Әлеуметтік желілер

  • Яндекс.Метрика