Шуба астындағы голубцы

Oinet.kz 09-09-2020 569

image.png

1. Орамжапырақты 8-10 минут, (мүмкін оданда ұзақ) айналдырып аламыз. Солай орамжапырақтары жұмсақ болады, оңай бөлінеді.

2. Енді салмасын дайындаймыз: фаршты аламыз, оған қуырылған сәбіз бен пиязды және жартылай қайнаған күрішті қосамыз. Тұздап, бұрыштап, жақсылап араластырамыз.

3. Енді шубасын дайындаймыз: 100 гр ірімшікті үккіштен өткіземіз, 2 қызанақты тураймыз, 1 бума аскөк пен ақжелкен және 3-4 тіс сарымсақты майдалап тураймыз, сосын тұздап, бұрыштап, майонезбен араластырамыз.

4. Голубцыды орап, көп мөлшерде майланған формаға тығыздап саламыз. Бетіне шубаны жағып салып, 180-200 градус пеште 35-45 минут пісіріп аламыз. Тағам дайын.

Асыңыз дәмді болсын!

Чевапчичи
Кубандық штрумбалар
Сәйкес тақырыптар
Көтерілу