Қарбызды аларда таңдауды қалай жасаймыз? Кейін зақым шекпес үшін қарбыздың қандай болғаны тиімді? Біз ұсынған мына ақпарат кәдеңізге жарар. Оқи отырыңыз!
Үлкен, бірақ аса ауыр емес
Қолмен тоқылдатқанда қатаң дыбыс шығу керек
Қысқанда шытырлау керек
Кесіксіз, жарылмаған болуы
Қарбыз жабық, шатыры бар жерде,
Жеке тағайындалған орындарда сатылуы тиіс.
Қабығы зақымдалған немесе кесілген қарбыз алмаңыз.
20 см-ден кем емес түпқоймада сатылуы қажет.
Міндетті түрде сатушыдан қарбыздың сапасын дәлелдейтін құжаттарын сұраңыз.
Және сатып алғаннан кейін жуып, тазалап, құрғақ орамалмен сүртуді ұмытпаңыз.
Дереккөз : anabol.kz